Help


De player

Stemmen

Na het bekijken van een video kun je als je de video goed vond je stem achterlaten. Klik op het 'duimpje-omhoog'-icoon om je waardering te tonen.

Reacties via Facebook

Om reacties te kunnen achterlaten op zie.nl moet je geregistreerd en ingelogd zijn op Facebook. Er kan niet anoniem gereageerd worden.

Delen

Nadat je een video bekeken hebt kun je vanuit de videospeler met de 'delen' knop de video doorsturen naar je vrienden.


Uploaden

Upload instructies

1. Zorg dat je een videobestand op je computer hebt. 2. Klik op rode 'Upload'-knop. Klik op 'Blader' en zoek op de harddisk van je computer naar het bestand dat je wilt uploaden.4. Klik op de knop 'upload'. Je bestand wordt nu naar zie.nl gestuurd. Neem van de gelegenheid gebruik om wat details over het bestand in te voeren. Geef je video een titel en een beschrijving. Voeg wat tags (steekwoorden) toe. Dit maakt het makkelijker om je video te vinden. Als de video klaar is met uploaden kun je je gegevens opslaan met de 'bewaar' knop.

Let op: het kan 10 minuten duren voordat je video zichtbaar is op de site. Standaard belandt de videop de categorie 'Ingezonden' die via het menu boven te vinden is.

Formaten

De videoformaten die je naar Zie.nl kunt uploaden zijn: - flv, avi, wmv, mov (H.263), 3gp en mpg.

De bestanden mogen niet groter dan 500mb zijn.


Prive video's

Je kunt er voor kiezen om je video's 'prive' te zetten. Deze video's worden niet in zoekresultaten getoond en zijn alleen voor jezelf zichtbaar zolang je ingelogd bent.


Tags

Tags zijn losse steekwoorden die je aan video's kunt meegeven om de video te omschrijven.

Je kunt tags scheiden met een komma of een spatie. Als je een tag met twee losse woorden wilt maken kun je de woorden bij elkaar houden door ze tussen aanhalingstekens te zetten.

Voorbeeld:

vakantie, zon, strand

of

vakantie zon strand

en

vakantie, zon, strand, "costa brava"

of

vakantie zon strand "costa brava"


Familiefilter

Bij het uploaden van video's kun je als gebruiker aangeven of de video ongeschikt is voor jongere kijkers. Je kunt in 'Mijn account - mijn instellingen' aangeven of je dit soort video's wel of niet wilt zien.


Misbruik melden

Als je vindt dat een video niet voldoet aan onze voorwaarden kun je dat aan ons melden. Op iedere videodetailpagina staat een linkje 'meld misbruik' waarmee je dat kunt doen.

 
 
 
Zie.nl

© 2016 - Sanoma Digital The Netherlands B.V.

ZIE.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep.

privacy en cookiebeleid | copyright | disclaimer | Contact